Thursday, August 13, 2009

terkedu dan terfikir sejenak...

salam sejahtera keatas kamu...

hmm..cuti tiba-tiba..ape lgi lau bukan sebab h1n1..
nk balik umah tpi tiket dh beli tarikh 15 ogos..
called ma die suh tunggu tarikh tiket, bru balik umah..
ok jgn salah paham ma bkn x bgi balik cuma membazir je kan lau beli tiket lain:)

so kene spend time kt cni(umah sewa merangkap asrama) beberape hari..
sejujur dan seikhlasnye aku mengaku kepala ni bile cuti je secara automatiknye akan ter'set up' tiada istilah nk siapkan assigment, lab report and sowhatever...

dan seikhlasnye ak mengaku malam ni satu habuk assignment mahupon lab report ak tak berjaya siapkan(nk berjaya siapkn macam mane kalo 1 pon ak x sentuh)...:)
seikhlasnye lgi ak mengaku...ak betul2 malas..(ok malam ni je)
esok dgn izin Allah ak nk siap kn ape yg sepatutnye ak siapkan..

hehe..ak pelik..mulut kecoh jer ckp byk assignment..lab report bertimbun..weekend ade kelas..
tpi kenape ak masih boleh lgi menspendkan mase mendonload citer kat utube..tengok citer 'kami' yg dh berkali-kali ak tgk??
berkaroeke(x igt nk eja mcm mane lantak la belog ak hehe) x henti2 depan laptop..
ok korang x yah pikir sbb tu masalh ak..
fine ok2 lau korang nk pikir jgk tu masalh korang la..

surf sane surf sini..
terjumpe belog saper ntah x knl...
title belog die cam best..
sesuatu yang bukan ak..
usha sikit2..
entry die best2...
bawak byk kesedaran..
mengenai bermacam-macam
dri sekecil-kecil hal mase zaman knak-kanak yg meminati digimon
sampailah sebesar-besar hal mengenai isu perkauman di negara kite yg terchenta ni...
all these things make me realize that how far ak hanyut dalam dunia ak tanpa
menghiraukan orang dan orang lain..
seyes ak terlalu sibuk mengenai hal ak saje..

ak masih terkedu dan masih berfikir...................................

sekian..T.A.M.A.T

2 comments:

Tendou Sani said...

sal pokemon xder...ekeke (- -")

orieda said...

pokemon ngan digimon x sama erk sani?ak konfius!!hehe

© 2011; Emo Itu Cute | Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger