Saturday, August 8, 2009

salam..
walaupon keletihan yg amat..tpi salam tu wajib..hehe
bkn khutbah k..

bru balik dri dinner sempena campus day yg ntah pe2..name je dinner(korang x yah nk imagine yg grand2 k)tpi kne beratur cam sekolah asrama penuh..hmm mkn punye pasal redha je la..

tu citer mlm ni..
citer siang tdi lgi giler seyes klakar..
sepatutnye kami nk kene join campus day ni setat dri aerobic pepagi buta sampai la ke mlm..
disebabkan kn kami ni gedeber(bhs klantan..nk faham maksud ape pandai2 la..) kami x pegi pon aerobic tu..sbb kami plan nk gi kul sebelas pagi..

nk dijadikan citer x sempat kul 11 warden asrama kami yg bernama N(nama samaran) datang ketuk pintu umah kami(asrama tu sebenarnye umah sbb terletak di luar campus)..marah2..woi2 die laung dri luar umah..tpi x de sorang pon nk bkk pintu sbb takut kene hambur kata2 penuh madah dri warden yg berdedikasi tu haha...

dh tu warden dh dtg serang ape lgi terus cepat2 siap(pde waktu kejadian belum mandi sbb tgh lyn citer nur kasih bru je siap di streamkan..) ala kadar...
poyo je warden tu bende gitu pon nk kecoh ke????dh tu siap ugut lgi nk bgi warning letter..lgi la ntah pe2 je asenye...

dlm mas etgh bersiapa2 nk gi kolej tetibe timbul la idea dri kepala kami yg genius lagi gempak ni nk pindah umah.. dh x nk tinggal kt asrama tu lagi sbb rase cam terkongkong je..seyes terkongkong duk asrama tu..
tpi tu just usul je nanti akan dibincangkan kendian..kalo korang rajin nk tunggu post ak nanti korang tgk la ape keputusan nye...

jari jemari dh lenguh mata pon dh semakin berat dan ak..........................(konon cam x sempat nk abes ayat sebab dh tertido)kononla...

tdo dlu...salam...

2 comments:

Tendou Sani said...

xyah la pindah...klu pindah pon jgn la jauh2...huhu...cian kat aku nnt...ekeke

think little of...me said...

keputusannya.....x jadi pindah..

© 2011; Emo Itu Cute | Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger