Saturday, December 24, 2011

Bukan Wordless Wednesday.

Aku tahu Rabu lambat lagi. Gila kau nak wish Rabu cecepat tiba. Bila dah Rabu tinggal  berapa hari je lagi nak exam. Exam macam biasa. Aku akan gila nervous tapi masih mampu senyum dan berlagak biasa. Errr atau aku je yang perasaan begitu?

Aku paste gambar kat bawah and let the picture story to you. Okey?

exam!

 

notakakitangan: Siap buat background untuk encek lappy bagai. Ye lah kalau tak aku tak alert. Macam lagi seratus tahun nak exam padahal kira dengan jari pon boleh. Tambahan lagi dah takde siapa-siapa dah nak tolong ingatkan please study.

2 comments:

ayien :) said...

okay,study2..chaiyokkk.semangat habess.

Cik Rose Cute said...

follow sini...

© 2011; Emo Itu Cute | Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger