Wednesday, May 18, 2011

eunjung and jang woo

Siapa dah tengok drama Dream High for sure kenal Eunjung nih. Eunjung bawak watak Yoon Baek Hee dalam drama tuh. Aku suka ah watak dia dalam cerita tuh.  Eunjung nih merupakan salah seorang ahli kumpulan T-Ara dari korea.

350px-Dream_High_Poster

Dream High Poster.

dream high

Eun Jung a.k.a. Yoon Baek Hee

Ok now bukan nak cerita pasal Dream High tapi pasal reality show We Got Married couple Eunjung ngan Jang Woo. Jang Woo walaupun agak popular di Korea tapi aku tak kenal pon dia.haha. Aku nengok pon sebab ada Eunjung tuh. Tapi lastlast terjatuh cinta jugak dekat si Jang Woo tuh. Sweet gila doe! Woo Jung nih pergi manamana pon semua makcikmakcik kenal dia.Tapi ada sekali tu dorang gi makan, makcik kat kedai makan tuh kenal si woo Jung nih tapi bila si Eunjung tanya kenal tak T-ara. Makcik tu jawab T-ara tu apa? haha.First episode WooJung couple nih bagi aku dah menarik gila. Masa si Jung Woo mainkan piano untuk Eun Jung. Eun Jung lak first date dah siap bagi couple ring bagai.haha.

woojung kapel

WooJung couple.

Jang Woo tuh suka pergi berkhemah. Segala perkakas berkhemah yang canggihcanggih dia ada. Tapi dia selalu wat surprise kat Eunjung. Tapi selalunya berakhir ngan Eunjung kurang gemar ngan surprise tuh. Tapi Eunjung layankan jugaklah sebab orang tuh dah sungguhsungguh treat dia dengan bestnye. Eh perasan tak banyak sangatlah ‘tapi’ aku.haha.

first episode

First episode EunJung memperkenalkan diri secara formal lepas dia tahu Woo Jung tuh senior dia dekat universiti.

Dah la dorang nih memasing jenis yang competitive. Time dating ade je game nak main. Eun Jung tu plak pantang tercabar. Plot setiap episode dorang memang laju kalau nak compare ngan plot episode Goguma couple dulu. Boleh tengok episode 5 WooJung couple dekat sini RMsub. Dah berapa couple dalam we got married nih yang korang dah pernah tengok? Couple mana yang paling best bagi korang?

 

notakakitangan: Khuntoria couple pon makin best.

Are you a Facebook addict and you just can't get enough of it?

1 comments:

Anonymous said...

Khuntoria plg best!!!!

© 2011; Emo Itu Cute | Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger